Парите за ремонт на улици в русенските села предизвика бурни дебати в Общинския съвет

Въпреки възраженията на опозицията, че средствата не се разпределят според нуждите, решението бе прието Въпреки възраженията на опозицията, че средствата не се разпределят според нуждите, решението бе прието снимка: КИС 13

700 000 лева за ремонт на улици по селата гласува Общинският съвет в Русе.

Въпреки възраженията на опозицията, че средствата не се разпределят според нуждите, решението бе прието с 29 гласа "За", 3 "Против" и 16 "Въздържал се".

От ВМРО искат да се направи обследване на състоянието на пътищата в населените места и чак тогава да се разпределят средствата, а не според броя на жителите.

Освен това се получавала огромни диспропорция на средствата за разлика от няколко стотин жители, обясни общинският съветник БСП Александър Неделчев.

Емил Милушев от ГЕРБ защити идеята средствата да се разпределят според броя на жителите. От своя страна заместник-кметът Димитър Наков заяви, че няма нужда от анализ на състоянието на улиците по селата, тъй като се знаело какво е.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 21 Март 2019 18:15
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН