Полицията в Ценово отчете дейността си за миналата годината

By 26 Февруари 2018 Прочетена 1471 пъти 0
Инспектор Владимир Иванов съобщи, че в местата с изградена система за видеонаблюдение благодарение на камерите са разкрити някои от престъпленията. Инспектор Владимир Иванов съобщи, че в местата с изградена система за видеонаблюдение благодарение на камерите са разкрити някои от престъпленията. Община Ценово

В девет населени места от община Ценово е изградена система за видеонаблюдение през изминалата година  и няма регистрирани сериозни нарушения и престъпления на територията на общината.

Това сочат данните от анализа на криминогенната обстановка.

За последните 12 месеца са получени 29 сигнала за нарушения, като регистрираните престъпления са 14 на брой. Повечето от тях са свързани с кражби на домашно имущество.

Девет от престъпленията са разкрити и са установени извършителите им.

Инспектор Владимир Иванов съобщи, че в местата с изградена система за видеонаблюдение благодарение на камерите са разкрити някои от престъпленията.

По време на проверки на пътни полицаи са съставени повече от 200 фиша и 40 акта по Закона за движение по пътищата.

Наложените санкции са най – вече за превишена скорост.

Установено е само едно лице, каращо в нетрезво състояние, и едно без свидетелство за управление на МПС.

Пътните инциденти на територията на общината са 17. Един е убит, един е получил средна телесна повреда, а още четерима са били с леки наранявания и освободени за домашно лечение.

„Ало” измамниците не са успели да измамят никого от 2016 година насам, а на възрастните хора са проведени разяснителни кампании. Въпреки това опитите на „ало” мафията не престават.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net