Пореден граждански ремонт в Русе

By 01 Октомври 2018 Прочетена 2299 пъти 0
Живущите в блок "Рупел" в Русе сами ремонтираха паркинга пред блока си шест месеца след обещан ремонт Живущите в блок "Рупел" в Русе сами ремонтираха паркинга пред блока си шест месеца след обещан ремонт КИС 13

Бетонираха част от дупките на разбит паркинг в РусеСтава дума за пространството пред блок "Рупел", където от години има големи неравности.

Живущите не дочакали обещания ремонт и сами ги запълнили, за да не си чупят автомобилите.

Ето така е изглеждал паркинга през март тази година. Тогава хората от блок "Рупел" обясниха, че са подали жалба в Общината откъдето отговорили, че като се оправело времето, щели да запълнят дупките. Това обаче не се случило и сега 6 месеца по-късно живущите в блока решили сами да се справят с неравностите, за да не си трошат колите в тях. Материалът обаче им стигнал само за най-големите дупки.

Хората не са забравили за обещания ремонт, но започват да губят надежда, че стане през тази година. Въпреки това, живущите в района се надяват, че от Общината ще си спазят обещанието ако не тази, то през следващата година и ще извършат ремонт на паркинга пред блок "Рупел".

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net