Поредна ало-измама в Русе, дадоха 14 000 лева

Случаят е документиран от разследващите и е започнало разследване в хода на образувано досъдебно производство Случаят е документиран от разследващите и е започнало разследване в хода на образувано досъдебно производство КИС 13

Полицията в Русе разследва сигнал за извършена телефонна измама.

За случая е съобщено в петък. Според разказа на потърпевшите на домашния телефон на 68-годишна жена в Русе се е обадил непознат мъж, който й се представил за полицай и я помолил за съдействие при залавяне на измамници.

По разпореждане на непознатия жената изтеглила на два пъти сумата от 8000 лева от два банкови клона в Русе, които след това оставила на два адреса в града - до контейнери за смет зад блок по ул. "Борисова" и до строеж на ул. "Ангел Кънчев". В същото време тя се е обадила и на съпруга си, който пък хвърлил през терасата на жилището им сумата от около 6000 лв.

Случаят е документиран от разследващите и е започнало разследване в хода на образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 209, ал.1 от Наказателния кодекс.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 03 Септември 2018 13:28
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН