Поредна катастрофа заради отнето предимство на "Охлюва" в Русе

By 08 Февруари 2019 Прочетена 3266 пъти 0
Иницидентът в участъка отново поставя въпроса за целесъобразността на обратния завой в посока София Иницидентът в участъка отново поставя въпроса за целесъобразността на обратния завой в посока София снимка: КИС 13

Поредна катастрофа заради отнето предимство стана днес следобед в района на "Охлюва" в Русе.

До катастрофата се стигнало, след като лек автомобил "Киа", управляван от жена, се спуснал от "Охлюва" към булевард "България". Водачката преценила, че може да се включи в движението като се престрои в крайна лява лента, за да извърши обратен завой в посока София. В същото време по пътя с предимство се движил лек автомобил "Хонда".

По думите на шофьора, той се опитал да избегне сблъсъка, но не успял и се ударил в задната част на "Киа"-та. Автомобилът се завъртял и се спрял в храстите на зелена ивица между двете платна на булеварда. За щастие няма пострадали, но жената се е почувствала зле и е била откарана за преглед в болницата.

По двете коли са нанесени значителни материални щети. На място са били изпратени екипи на полицията, Спешна помощ и пожарната, тъй като автомобилите са били с газови уредби.

Поредният иницидент в участъка отново поставя въпроса за целесъобразността на обратния завой в посока София.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 08 Февруари 2019 18:22
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net