Прокуратурата внася 3 обвинения за убийството на Виктория Маринова /ВИДЕО, СНИМКИ и ПОДРОБНОСТИ/

By 19 Март 2019 Прочетена 2364 пъти 0
Това стана ясно на пресконференция на която присъства и говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова Това стана ясно на пресконференция на която присъства и говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова снимки: Ралица Георгиева, КИС 13
rum.png

Обвинителният акт е за блудствени действия, изнасилване и умишлено убийство, извършено с особена жестокост. 

По време на досъдебното производство, продължило 5 месеца, са разпитани повече от 30 свидетели и са направени над 15 експертизи, заяви окръжният прокурор Георги Георгиев. По думите му разследването недвусмислено е показало, че става дума за чист криминален случай, със сексуален мотив за извършване на престъплението, който няма нищо общо с професионалната реализация на Виктория Маринова. Освен това няма доказателства или данни, които да сочат към съучастие в престъплението на други лица.

Законът предвижда за тежкото убийството на Виктория Маринова, Северин Красимиров да получи най-тежкото наказание – доживотен затвор без право на замяна. Очаква се разпоредителното заседание по делото да бъде насрочено в рамките на един месец.

dsc_0765.png

Целия брифинг на прокуратурата може да гледате веднага след всички емисии новини на телевизия КИС 13, както и онлайн ТУК!

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Вторник, 19 Март 2019 16:42
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net