Протестът в село Николово /ВИДЕО И ПОДРОБНОСТИ/

By 25 Октомври 2018 Прочетена 1734 пъти 0
Проблемът с честите спирания на тока в село Николово е от 3 години, обясниха протестиращите Проблемът с честите спирания на тока в село Николово е от 3 години, обясниха протестиращите КИС 13

Стотина жители на село Николово край Русе излязоха снощи на протест заради честото прекъсване на тока. Те блокираха главния път в населеното място с искане проблемът да бъде решен.

Проблемът с честите спирания на тока в село Николово е от 3 години, обясниха протестиращите. Електричеството прекъсвало по няколко пъти на ден, от което им изгаряли електроуредите. Заради прекъсването на тока, някои жители на селото дори си застраховали елетроуредите.

Кметът на Николово Марийка Генова подкрепя протеста, тъй като смята че искането на хората проблемът да се реши възможно най-бързо са справедливи. По думите й селото ще бъде присъединено към бъдещата разпределителната станция в Мартен.

Водени са разговори с представител на електроразпределителното дружество за решаване на проблема.

Заради блокирания път движението в района бе временно затруднено, като се образуваха километрични опашки от автомобили. Хората са категорични, че ако прекъсванията на тока продължат, ще блокират голям пътен възел в района.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 25 Октомври 2018 19:23
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net