Разногласия в ГЕРБ: Общинската структура недоволна от новия "получен" ръководител

By 01 Август 2019 Прочетена 2618 пъти 0
Според организационния секретар Иван Григоров, ако Росен Даскалов бъде наминиран за кмет, ГЕРБ ще загубят изборите Според организационния секретар Иван Григоров, ако Росен Даскалов бъде наминиран за кмет, ГЕРБ ще загубят изборите снимка: ПП ГЕРБ

ГЕРБ в Русе се разграничи от решението на Изпълнителната комисия за смяна на общинския ръководител на партията.

В декларация, приета от местната структура днес, се посочва, че решението е нелегитимно, тъй като никога не е било подлагано на обсъждане и не е съгласувано с общинското ръководство на ГЕРБ.

Изказва се опасението, че при формирането му Изпълнителната комисия е била подведена и не е взела под внимание волята на местните структури и разпоредбите на Устава на партията.

Според организационния секретар на общинската структура на партията Иван Григоров, ако Росен Даскалов бъде наминиран за кмет, ГЕРБ ще загубят изборите.

На 8 август ще се проведе номинационното събрание на ГЕРБ за Местните избори в община Русе. От общинската структура на ГЕРБ настояват Изпълнителната комисия да изпрати представител, който на място да се запознае с политическата обстановка.

Целия брифинг на Иван Григоров може да видите ТУК!!!

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 01 Август 2019 17:18
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net