Реконструкция в Русе създава редица неуредици на Транспортна болница

Новата организация на движение затруднява предимно достъпа на пациентите до входа на болницата Новата организация на движение затруднява предимно достъпа на пациентите до входа на болницата КИС 13

Огромен тротоар затруднява придвижването на хора и автомобили в района на Транспортната болница в Русе.

Според управителя д-р Цветан Лилов, проблемът идва от извършената по проект реконструкция на улица "Славянска", където пътното платно е стеснено и са премахнати паркоместата пред пристанищния комплекс и лечебното заведение. Новата организация на движение затруднява предимно достъпа на пациентите до входа на болницата.

Голям проблем се е получил при поставяне на плочи на тротоара от страна на гаража на лечебното заведение, където се намира и котелното. Там вратата не може да се отваря напълно.

От Общината са били уведомени за проблемите възникнали в резултат от реконструкцията на площада. Според д-р Лилов, те са обещали да предложат варианти за решаването им, но на този етап няма реакция от тяхна страна.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН