С поднасяне на венци и цветя в Русе почетоха паметта на загиналите пожарникари

Става дума за осем пожарникари, чиито имена са изписани на паметника в двора на първа районна служба на булевард "Трети Март" Става дума за осем пожарникари, чиито имена са изписани на паметника в двора на първа районна служба на булевард "Трети Март" КИС 13

С едноминутно мълчание и поднасяне на венци и цветя, настоящи и бивши служители на Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" в Русе, отдадоха почит на загиналите през годините свои колеги.

Става дума за осем пожарникари, чиито имена са изписани на паметника в двора на първа районна служба на булевард "Трети Март". Беше почетена и паметта на загиналия през август миналата година при изпълнение на служебния си дълг Николай Елефтеров от Бяла.

Въпреки ежедневните опасности, огнеборците ще продължават да бъдат в 24-часова готовност да спасяват човешки живот, каза в словото си директорът на РДПБЗН - Русе комисар Димитър Павлов.

Областният управител Галин Григоров благодари на пожарникарите за това, че съзнателно са избрали тази професия, въпреки рисковете.

В навечерието на професионалния празник на пожарникарите – 14 септември – главен инспектор Валентин Красналиев и инспектор Стойчо Станчев бяха отличени с почетен знак и медал за проявена инициативност и постигнати високи резултати. Други над 40 служители бяха наградени за принос при изпълнението на професионалните им задължения.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН