Съдът реши: Северин остава за постоянно в ареста /ВИДЕО, СНИМКИ и ПОДРОБНОСТИ/

By 19 Октомври 2018 Прочетена 7804 пъти 0
В съдебната зала пред журналистите обвиняемият призна, че е употребил наркотици, но каза, че не си спомня всичко, което се е случило по време на убийството В съдебната зала пред журналистите обвиняемият призна, че е употребил наркотици, но каза, че не си спомня всичко, което се е случило по време на убийството КИС 13

Северин Красимиров, който е обвинен за убийството на Виктория Маринова в Русе, остава за постоянно в ареста.

Това реши днес Окръжният съд, който разгледа искането на прокуратурата за най-тежката мярка за неотклонение.

Срещу Северин са повдигнати две обвинения - за изнасилване, представляващо особено тежък случай, и за убийство по особено мъчителен за жертвата начин.

mqrka_severin_11.png

Той бе вкаран в съдебната зала малко преди 10:30 часа. Окръжният прокурор заяви, че по време на разпитите обвиняемият признал за нанесените удари. По обвинението за изнасивлване обаче не дал обяснения. Георги Георгиев заяви също, че Северин не обяснил какво го е подтикнало към извършване на жестокото убийство. Нямало и доказателство за участие на други хора.

Северин е бил разпитан специално по версията за поръчителство и за действия свързани с работата на Виктория Маринова. Той обаче категорично отрекъл да е познавал или виждал жертвата. Не е бил запознат и с професионалната й дейност.

mqrka_severin_2.png

В съдебната зала пред журналистите обвиняемият призна, че е употребил наркотици, но каза, че не си спомня всичко, което се е случило по време на убийството. Северин сподели, че е стигнал от купона, на който е бил през нощта, до крайбрежната алея пеша, на път за вкъщи. Обясни и как се е стигнало до спречкването с Виктория Маринова. През сълзи Северин каза, че не може да повярва, че именно той е извършил жестокото престъпление.

mqrka_severin_3.png

Служебният адвокат на обвиняемия заяви, че на този етап е опасно той да не остане в ареста, тъй като имало напрежение в Русе. Защитникът на Северин обаче отказа да даде подробности около разпита му вчера.

mqrka_severin_4.png

Северин ще остане в ареста в Русе. В случай, че мярката му за неотклонение бъде обжалвана, той ще бъде транспортиран в Апелативния съд във Велико Търново.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Събота, 20 Октомври 2018 17:47
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net