Репортаж с продължение - шофьори се оплакват от липса на условия край Дунав мост

By 08 Март 2016 Прочетена 1400 пъти 0

Вчера в новините на КИС 13 ви показахме сметището на което е заприличал булевард "България" в Русе. Днес положението край пътя е същото, тъй като почистването ще продължи няколко дни. От фирмата по поддръжка са успели да обработят само част от района на Дунав мост.

Шофьорите признават, че някои техни колеги нямат културата да пазят чистота, тъй като знаят, че след тях ще бъде изчистено. Според тях обаче не са създадени добри условия за продължителен престой, какъвто редовно се наблюдава в посока Дунав мост. 

Според Общината кошчета има на предвидените за това места около спирките и нищо не пречи на шофьорите да ги ползват, независимо от продължителността на престоя. Освен това, биха могли да си събират боклука в найлонова чанта и да го изхвърлят в контейнерите като наближат граничния пункт.

Междувременно от отдел "Екология" съобщиха за КИС 13, че днес е била почистена зелената площ, която разделя двете платна на булевард "България". През следващите дни ще бъде събран и боклукът от тревата край пътя. 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net