Спряха тока на бившето АОНСУ в Русе, живущите в блока започнаха да се изнасят

By 21 Март 2019 Прочетена 3391 пъти 0
Близо 200 души остават без електрозахранване Близо 200 души остават без електрозахранване снимка: КИС 13

Спряха тока на блока на АОНСУ в Русе. Заедно с това, обаче, за около час беше прекъснато и електричеството на съседни сгради.

Припомняме, че през миналата седмица, от Енерго-про изпратиха известие за предстроящото спиране на захранването, заради натрупано в продължение на година задължение в размер на 48 000 лева.

Точно в 11:00 часа, електрозахранването в блока беше прекъснато. Въпреки че знаеха за спирането на тока, собствениците не можаха да направят нищо и се чудеха какво ще правят оттук нататък без електричество.

 

Оказа се обаче, че ток няма не само в блока, но и в района, тъй като е изключен целият трафопост. Собствениците на имоти бяха възмутени, че и те са засегнати от спирането на електричеството в блока на АОНСУ. Сред потърпевшите имаше и собственик на верига от автомивки, който веднага се свърза по телефона с енергото.

Професионалният домоуправител на блока на АОНСУ също обиколи района, за да се увери, че наоколо наистина няма ток.

Минути след това се появи екип на Енерго-про, който трябвало да отстрани авария. Разбрахме обаче, че след отстраняването й, всички имоти и обекти в района са с възстановено електричество, с изключение на блока на АОНСУ. Засега няма яснота докога ще продължи това положение и дали скоро собствениците на апартаменти там отново ще имат ток.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 22 Март 2019 13:36
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net