ТИР засече лек автомобил на кръговото на Дунав мост при Русе

By 18 Март 2019 Прочетена 1593 пъти 0
По инфорамция на пътник в лекия автомобил, водачите отишли в КАТ за да  оформят документите и протоколите по отношение на инцидента По инфорамция на пътник в лекия автомобил, водачите отишли в КАТ за да оформят документите и протоколите по отношение на инцидента снимка: КИС 13

Лек автомобил пропадна в дупка в района на кръговото кръстовище на Дунав мост при Русе.

До това се стига, след като колата е била засечена и влачена от ТИР.

Тази сутрин тежкотоварен автомобил с българска регистрация, който се движел по булевард "Тутракан" в посока Дунав мост, заел средната лента, за да изчака възможност да навлезе в кръстовището. През това време обаче от дясно на тира минавал Фиат Пунто, чийто водач също имал намерение да се включи в движението на кръговото.

След като преценил, че може да извърши маневрата, шофьорът на камиона потеглил и без да забележи лекия автомобил, го закачил и го влачил няколко метра. Колата е била изтласкана към тротоара, откъдето предницата попаднала в дълбока неравност на терена, а задната част се повдигнала и останала да виси във въздуха.

За щастие инцидентът се разминал само с материални щети. За да не пречи на движението тирът е бил преместен на съседен паркинг. Най-вероятно до инцидента се е стигнало след като при подхода си към кръговото шофьорът на тежкотоварния автомобил е скосил преди завоя и е навлязъл в съседната лента.

По инфорамция на пътник в лекия автомобил, водачите отишли в КАТ за да оформят документите и протоколите по отношение на инцидента.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net