Тротоар без парапет "дебне" за преминаващи в Русе

By 14 Януари 2019 Прочетена 1486 пъти 0
Става дума за участъка на бул. "Придунавски", където в момента се поставят нови парапети Става дума за участъка на бул. "Придунавски", където в момента се поставят нови парапети снимка: КИС 13

Необезопасен строеж по булевард "Придунавски" в Русе притеснява живущите в района.

Става дума за участъка до улица "Кресна", където в момента се поставят нови парапети. Хората са обезпокоени от това, че старите съоръжения са премахнати по цялата дължина и се създавали предпоставки за инциденти с пешеходци и автомобили. 

В участъка липсвало осветление и в тъмната част на деня ставало опасно за пешеходци и автомобили, смятат хората, които живеят в квартала. Според тях дори можело да се стигне до инцидент и някой да попадне в дупки по разкопания тротоар. Хората в района смятат още, че от фирмата-изпълнител не е трябвало да демонтират старите парапети и да разкопават по цялата дължина при положение, че не могат да поставят веднага новите. Освен това липсвали табели, които да заострят вниманието на хората, че там е разкопано.

Хората от квартала настояват мястото да бъде незабавно обезопасено до приключване на ремонта, за да не се стигне до неприятни инциденти.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 14 Януари 2019 17:36
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net