Тротоар до дупка

By 07 Септември 2018 Прочетена 2872 пъти 0
Мястото започнало да се сляга след като строителни работници с тежки машини асфалтирали прилежащия тротоар Мястото започнало да се сляга след като строителни работници с тежки машини асфалтирали прилежащия тротоар КИС 13

Голяма дупка се отвори на улица "Обзор" в Русе.

Според хората, които живеят в района се създават предпоставки за възникване на инциденти с автомобили и пешеходци. Мястото е обозначено със стара гума, която да предупреждава шофьорите за опасността.

Пропадането е от поне десет дни, обясниха русенци, които живеят в непосредствена близост до дупката. Мястото започнало да се сляга, след като строителни работници с тежки машини асфалтирали прилежащия тротоар. Засипали го с камъни, но продължило да пропада. След последния дъжд отворът се разширил и станал по-дълбок. Освен това вчера бил пуснат и сигнал за пропадането.

Живущите в района обозначили мястото с подръчни средства, за да предупреждава за опасността  и поставили табела с призив към общината да оправи дупката.

Въпреки, че улица "Обзор" попада в списъка за ремонт с 10-те милиона лева заем, хората смятат, че макар и временно дупката трябва да се запълни, за да не се стигне до някой инцидент.

След подадения сигнал, хората се надяват дупката да бъде запълнена своевременно преди следващия дъжд, за да не стане проблемът още по-сериозен.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 07 Септември 2018 19:35
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net