Убиха мъж в село Сваленик

By 03 Ноември 2018 Прочетена 4029 пъти 0
Тази нощ в 22:23 часа чрез тел. 112 в Районното управленеи на полицията в Две могили е постъпил сигнал за намерен мъртъв мъж Тази нощ в 22:23 часа чрез тел. 112 в Районното управленеи на полицията в Две могили е постъпил сигнал за намерен мъртъв мъж КИС 13

Тази нощ в 22:23 часа чрез тел. 112 в Районното управление на полицията в Две могили е постъпил сигнал за намерен мъртъв мъж на адрес в село Сваленик.

На място веднага е изпратен полицейски екип от районното управление, който е установил трупа на 37-годишен местен жител.

Местопроизшествието е било запазено от полицията, предприети са всички необходими оперативно-издирвателни и процесуално следствени действия за изясняване на случая. Извършен е оглед на адреса от дежурна оперативна група на ОДМВР – Русе. В хода на първоначалната работа са събрани данни, че става въпрос за убийство, след битов скандал. Последвала е светкавична реакция от полицаите и много скоро, още тази нощ, в селото е задържан 36-годишен мъж.

Случаят е документиран и докладван в Окръжна прокуратура – Русе, като в ОДМВР – Русе е образувано досъдебно производство. На 36-годишният е наложена мярка задържане по реда на Закона за МВР за срок до 24 часа.

Работата на разследващите продължава под ръководството на прокурор.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Събота, 03 Ноември 2018 14:50
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net