Ударно боядисват кръговото в Русе, проблемите обаче остават

By 05 Септември 2018 Прочетена 2753 пъти 0
Боята няма как да скрие пукнатините и дефектите, които ще останат видими за гостите на града Боята няма как да скрие пукнатините и дефектите, които ще останат видими за гостите на града КИС 13

Русенци смятат, че две години е прекалено дълъг период, за да не се обърне внимание на драсканиците и надписите със спрей по стените на кръговото кръстовище.

Според тях сега ударно се боядисва и почиства района заради световното първенство по волейбол. Смятат, че поддръжката трябва да е постоянна, а не кампанийна, само за да не се излагаме пред гостите на града. Хората не мислят, че вандалските прояви ще спрат, въпреки камерите и апела от страна на Община Русе да се пази чистота.

Строителен работник, който боядисва стените на кръговото кръстовище, обясни, че пробвали да изчистят драсканиците с помощта на специални препарати, но без резултат. Затова ги заличили с боя за плочки. Боядисването на цялото съоръжение обаче няма да скрие пукнатините и дефектите по кръговото кръстовище, които ще останат видими за гостите на града.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net