В Русенския университет се провежда 4-то Иновативно младежко експо

By 13 Май 2019 Прочетена 1496 пъти 0
22 университетски клуба са представени на младежкото експо 22 университетски клуба са представени на младежкото експо снимка: КИС 13

21-вите празници на науката и четвъртото Иновативно младежко експо се провеждат в Русенския университет.

Освен да разгледат изложението на земеделска техника и автомобили, посетителите могат и да се запознаят с учебната и материална база на русенския университет и с неговата изследователска и научна дейност.

Инициативата се провежда от Академичното ръководство и Студентския съвет на Русенски университет "Ангел Кънчев", под егидата на Министъра на образованието и науката на България.

22 университетски клуба са представени на младежкото експо. На щандовете в Канев център могат да се видят най-новите разработки на студентите и техните преподаватели. В дните на изложението са предвидени демонстрации на техника, изложби, презентации и срещи с научни колективи. 8 средни училища също участват със свои щандове на младежкото експо.

По време на изложението, родители и кандидат-студенти могат да се запознаят с предлаганите специалности за обучение, учебната и материална база на Русенския университет, както и с реда за кандидатстване и формирането на изпитния бал.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 13 Май 2019 16:35
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net