ВМРО с предложения как да се реши демографския въпрос в България

By 03 Декември 2018 Прочетена 2075 пъти 0
С ръст на доходите и  ясна програма за трайно заселване на етнически българи може да се реши демографския въпрос С ръст на доходите и ясна програма за трайно заселване на етнически българи може да се реши демографския въпрос снимка: КИС 13

С ръст на доходите и ясна програма за трайно заселване на етнически българи може да се реши демографския въпрос, смятат от ВМРО.

Според Касимир Каракачанов, който бе на посещение днес в Русе, демографската криза в България ще се реши с програма за грамотна раждаемости да се вземат мерки за спиране на практиката хиляди хора в трудоспособна възраст да живеят на социални помощи. Той е категоричен също, че трябва да се включат в пазара на труда около 400 хиляди българи, които разчитат на подкрепа от държавата.

Народният представител от Обединени патриоти Искрен Веселинов също смята, че решаването на демографския въпрос минава през ръст на доходите. Сред мерките е и облекчаване на реда за започване на работа на чужди граждани с български произход. Трябвало да се ускори и процедурата за издаване на български паспорти.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 03 Декември 2018 16:58
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net