Все още няма заподозрян за убийството в Русе

By 08 Октомври 2018 Прочетена 2806 пъти 0
Това заявиха вътрешният министър Младен Маринов и главният прокурор Сотир Цацаров, които проведоха в Русе съвещание за анализ на действията по случая досега Това заявиха вътрешният министър Младен Маринов и главният прокурор Сотир Цацаров, които проведоха в Русе съвещание за анализ на действията по случая досега КИС 13

Все още няма заподозрян за жестокото убийство на Виктория Маринова в Русе.

Това заявиха вътрешният министър Младен Маринов и главният прокурор Сотир Цацаров, които проведоха в Oбластната дирекция на МВР съвещание за анализ на действията по случая досега. Разследващите проучват всяка версия включително и това престъплението да е планирано или пък свързано с работата на жертвата.

По думите на министъра на вътрешните работи Младен Маринов, в момента се изготвял психопрофил на убиеца. Главният прокурор Сотир Цацаров потвърди думите на вътрешния министър, че се работи във всички посоки за разкриване на извършителя на убийството.

Припомняме, че убийството е било извършено в събота по обяд на кейовата алея. Смъртта на 30-годишната Виктория Маринова е настъпила в резултат на удари по главата и удушаване.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net