Задържаха предполагаемия убиец, който се е обадил на телефон 112 вчера

By 01 Юни 2016 Прочетена 2262 пъти 0

Започнало е досъдебно производство във връзка с извършеното вчера убийство на 27-годишна жена на пътя Русе – Бяла.

От Окръжна прокуратура съобщиха, че е задържан мъж на 33 години. По случая се извършват неотложни следствени действия, разпитват се свидетели и се правят  допълнителни огледи.

Припомняме, че жената бе открита мъртва в района на 9-ти километър. По информация от полицията сигналът за престъплението е бил подаден малко след 18:30 часа на телефон 112. Получено е обаждане от мъж, който заявил, че е убил съпругата си на главният път Русе-Бяла, преди разклона за село Пиргово.

Изпратеният на място полицейски екип установил в района на обръщалото на автобусна линия №16 лек автомобил БМВ с русенска регистрация, оставен вдясно на пътното платно и с включени аварийни светлини. На разстояние от около 80 метра от колата, в посока Русе, било намерено тялото на жена с множество прободни рани.

По непотвърдена информация мъжът и жената са пътували в лекия автомобил, когато възникнала свада и шофьорът я напушкал с нож. Тя слязла от автомобила в движение и започнала да тича в обратна посока. Мъжът спрял колата, настигнал жената, ранил я още няколко пъти, и побягнал в неизвестна посока.

На място е била изпратена следствено-оперативна група за извършване на оглед. При проведените процесуални действия и оперативно-издирвателни мероприятия е било установено, че жертвата е 27-годишна жена, а мъжът, който е подал сигнала е нейният съпруг.

След двучасово издирване 33-годишният мъж е бил задържан в село Пиргово. Процесуално-следствените действия продължават.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net