Заместник-областният управител Свилен Иванов участва в държавното първенство по конен спорт

By 02 Август 2019 Прочетена 3507 пъти 0
Това е шестата надпревара, в която Свилен Иванов се включва през тази година Това е шестата надпревара, в която Свилен Иванов се включва през тази година снимка: Областна администрация - Русе

Приключи първият ден от тридневното държавно първенство по конен спорт, което се провежда в село Царацово на конна база "Фригопан Пловдив".

В надпреварата участва и заместник-областният управител на Русе Свилен Иванов, който се състезава от името на клуб по конен спорт "Истър" в конкуренция с 44 участници от цялата страна.

Това е шестото състезание в календара на федерацията по конен спорт през тази година, в което Свилен Иванов взема участие.

Освен като активен състезател, заместник-областният управител е и спортен деятел със значителен принос в развитието на женския баскетбол и футбол в Русе. По време на участието му в управлението на Дунав 8806, клубът завоюва четири поредни пъти шампионската титла на България. Футболният Дунав пък се пребори за промоция в елита на българския футбол след 25 годишно отсъствие.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net