Засилен трафик към Дунав мост при Русе

By 05 Септември 2018 Прочетена 2330 пъти 0
Средно шофьорите изчаквали около 3-4 часа, за да минат през граничния пункт, съобщиха от митницата Средно шофьорите изчаквали около 3-4 часа, за да минат през граничния пункт, съобщиха от митницата КИС 13

Километрична колона от ТИР-ове се образува на Дунав мост при Русе.

Средно шофьорите изчаквали около 3-4 часа, за да минат през граничния пункт, съобщиха от митницата. Оттам допълниха, че работят с пълен капацитет, въпреки разширяването на района под ЖП надлеза и постоянния трафик на тежкотоварни автомобили.

По обяд опашката беше около 2 километра, но сутринта е стигала чак до разклона за Мартен, разказаха шофьори. Смятат, че основната причина за забавянето са именно строителните дейности в района. Шофьорите обаче не са обнадеждени, че след приключване на ремонтите, трафикът преди Дунав мост ще се отпуши и ще бъде решен проблемът със задръстванията.

От митницата потвърдиха, че към русенския Дунав мост постоянно прииждали тежкотоварни автомобили, които се нареждали на опашката и така тя не намалявала, въпреки оптималния режим на работа по обработка на ТИР-овете през граничния пункт.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 05 Септември 2018 16:09
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net