Проведе се четвъртият Рибен фест в село Бръшлен

By 10 Септември 2018 Прочетена 3973 пъти 0
Около 80 души се записаха в състезанията за най-вкусна рибена чорба, печена риба, за най-бързо чистене на риба и за домашна ракия Около 80 души се записаха в състезанията за най-вкусна рибена чорба, печена риба, за най-бързо чистене на риба и за домашна ракия КИС 13

За четвърта поредна година в село Бръшлен се проведе рибен фест.

Около 80 души се записаха в състезанията за най-вкусна рибена чорба, печена риба, за най-бързо чистене на риба и за домашна ракия. Тази година имаше участници и от Хърватия, Чехия и Румъния.

Организатор на събитието е кметството в Бръшлен и Община Сливо поле. На рибния фест присъства и кметът на общинския кмет Валентин Атанасов, който благодари на всички за отличната организация.

Компетентно жури оцени ястията на участниците в отделните състезания. С чистенето на риба най-бързо се справи чехът Вендо Милде. В останалите конкурси най-добре се представиха участниците от Бръшлен. За  най-вкусна чорба  първото място спечели Северина Крумова, за печена риба – Емил Николов, а за домашна ракия – Минчо Василев. Наградите за победители бяха осигурени от кметството в Бръшлен и община Сливо поле.

По време на конкурсната програма, за настроението на зрителите се погрижиха самодейни състави от региона.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 10 Септември 2018 19:55
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net