Мъж загина на място след челен удар на пътя Попово - Бяла

By 08 Септември 2018 Прочетена 7362 пъти 0
По случая е образувано досъдебно производство по описа на Районното управление в Попово По случая е образувано досъдебно производство по описа на Районното управление в Попово КИС 13

Тази сутрин в 06:25 часа в Районното управление в Попово е получен сигнал за възникнало пътно-транспортно произшествие на път II-51, км 30+300 в община Попово, в близост до къмпинг "Водица".

За инцидента съобщава Областната дирекция на МВР в Търговище.

Правоспособният водач Б.Б., на 37 год., от Варна, управлявайки лек автомобил "Фолксваген Голф" - фирмена собственост, при движение с несъобразена с пътните условия скорост в посока от Попово към Бяла, на хоризонтална права е навлязъл в лентата за насрещно движение, където се е блъснал челно в товарен автомобил "ДАФ" с търговищка регистрация с прикачено полуремарке, управляван от правоспособен 58-годишен водач от село Старчище, община Антоново.

В резултат на удара водачът на лекия автомобил е починал на място. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Районното управление в Попово.

До приключване на огледа на местопроизшествието движението на МПС в участъка се е осъществявало в едната лента за движение и е регулирано от служители на Районно управление - Попово.

След извличането на двете МПС от пътя и почистване на пътното платно движението отново е възстановено.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net