Община Търговище се включва в национална кампания за почистване

By 05 Септември 2018 Прочетена 2296 пъти 0
Община Търговище ще осигури чували и ръкавици на всички, които се включат в кампаният Община Търговище ще осигури чували и ръкавици на всички, които се включат в кампаният КИС 13

Община Търговище ще участва за осми път в националната кампания за почистване на 15 септември.

В инициативата традиционно ще участват училища, пенсионерски клубове, фирми и учреждения, които ще почистват обществени и жилищни зони в града и селата. Особено внимание ще бъде отделено на входно-изходните артерии на населените места, промишлената и парковите зони, както и местата за спорт и игри.

Община Търговище ще осигури чували и ръкавици на всички, които се включат в кампанията. Материалите ще могат да се получат в периода от 11 до 14 септември в стая 18 в сградата на местната администрация. Създава се и организация за извозване на събраните количества боклуци.

Пълните чували трябва да бъдат оставени до контейнерите за битови отпадъци. Ангажимент за извозването им са поели от Общинското предприятие БКС. Повече информация за участието в националната кампания може да се получи и на място в сградата на местната администрация.

От Общината призовават всички граждани да се включат в кампанията, за да стане Търговище по-чист, приветлив и уютен.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 05 Септември 2018 16:33
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net