От утре приемат номинации за наградата "Спортист на годината" в Търговище

By 20 Ноември 2018 Прочетена 1567 пъти 0
За първи път община Търговище ще връчи награда на най-добрия млад спортист За първи път община Търговище ще връчи награда на най-добрия млад спортист КИС 13

За първи път община Търговище ще връчи награда на най-добрия млад спортист.

От утре започва приемането на номинации за класацията на десетте отличили се през годината индивидуални спортисти и най-успешен отбор.

В периода от 21 до 28 ноември ръководителите на спортните клубове могат да подадат своите предложения, като посочат до 3 номинации във всяка от категориите. Документите се приемат в Центъра за административно обслужване на Общината. Освен номинациите, клубовете трябва да приложат и протоколи от официалните първенства, доказващи постиженията на състезателите през годината.

Класирането ще бъде извършено на 30 ноември от комисия, назначена със заповед на кмета д-р Дарин Димитров. В нея участват спортни деятели, експерти от Община Търговище и журналисти, отразяващи дейността на клубовете. Победителите ще бъдат наградени на официална церемония, която ще се състои на 13 декември в концертната зала на Центъра за младежки дейности и инициативи.

Всички необходими документи и формуляри за подаване на номинациите могат да бъдат получени в Община Търговище или изтеглени от уебсайта на местната администрация.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net