Палят светлините на коледната елха в Търговище на Никулден

By 04 Декември 2018 Прочетена 2183 пъти 0
За доброто настроение е предвидена богата театрално-музикална програма За доброто настроение е предвидена богата театрално-музикална програма снимка: КИС 13

Коледната елха в Търговище светва на празнично тържество на Никулден.

За доброто настроение е предвидена богата театрално-музикална програма.

Очаква се малко преди 17:00 часа поздрав за гражданите да поднесе Духовият оркестър с диригент Красимира Коларова. Веднага след това ще започне и тържеството, в което ще участват Театрална къща "Мариета и Марионета" от София с куклено шоу, както и 9-годишната Елена Добрева, която ще изпълни коледна песен. Вокална група "Протайм" и приятели ще представят авторската си песен по стихотворението на Иван Вазов "Аз съм българче", която е сред финалистите на Националния фестивал "Детска мелодия на годината". Ще има музика и танци, които ще допринесат за празничното настроение.

На площад "Свобода" ще бъде обособен кът с пощенска кутия за послания. За тези, които не си носят картички на място ще има пункт, откъдето да си вземат и да напишат своите пожелания, които ще бъдат закичени като гирлянди на коледното дърво. Заедно с кмета на общината д-р Дарин Димитров, децата и техните родители ще отброят минутите до запалване светлините на елхата.

С тържеството започва и празничната декемврийска програма на Община Търговище.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Вторник, 04 Декември 2018 16:55
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net