Пренасочиха средства за ремонт на пропадането на бул. "Митрополит Андрей" в Търговище

By 31 Юли 2019 Прочетена 2077 пъти 0
Това стана днес на редовното заседание на Общинския съвет, което телевизия КИС 13 излъчи НА ЖИВО Това стана днес на редовното заседание на Общинския съвет, което телевизия КИС 13 излъчи НА ЖИВО снимка: КИС 13

Актуализираха капиталовата програма на Община Търговище, заради ремонта на подпорната стена на булевард "Митрoполит Андрей".

Решението бе взето на днешното редовно заседание на Общинския съвет, което телевизия КИС 13 излъчи НА ЖИВО.

За извършване на неотложните възстановителни дейности се завишава плана за финансиране на капиталовите разходи на Община Търговище за 2019 с 270 000 лева. С ремонта ще бъде направена нова подпорна, армирана стена, в участък, с дължина от 50 метра, в района на Професионалната гимназия по земеделие. Сред планираните дейности е и изграждането на нова основа на стената. Компрометираната асфалтова настилка на булеварда ще бъде възстановена. Освен всички ремонтни дейности, в сумата от 270 000 лева са включени и разходите за проектиране, авторски и строителен надзор.

Капиталовата програма беше актуализирана и с още близо 23 000 лева за закупуване на микробус за нуждите на Община Търговище.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net