Установиха опит за опорочаване на резултатите от анкетата за името на пробива "Катрафилов"

Становището на местната администрация е, че по този начин се цели опорочаване на анкетата Становището на местната администрация е, че по този начин се цели опорочаване на анкетата КИС 13

Удължават с една седмица срока за допитването за име на новата улица при пробива "Катрафилов" в Търговище.

Това се налага, заради установени опити за опорочаване на анкетата в сайта на Общината.

В новата анкета ще бъдат включени предложенията, събрали над 100 гласа. Те са за "Арх. Йордан Севов", със 789 гласа, за именуване на Пеню Стоянов – 485 гласа и за "Полк. Никола Свещаров" - 136 души. Анкетата ще бъде активна от 12:00 часа на 2 октомври до 12:00 часа на 9 октомври.

Допълнителното гласуване се налага след постъпили сигнали от граждани и направена проверка от страна на системния администратор на сайта на Общината, при която е установена необичайно висока активност след 22:00 часа на 30 септември, включително от IP адреси от други държави. Становището на местната администрация е, че по този начин се цели опорочаване на анкетата.

Община Търговище се ангажира при всяко следващо допитване, системните администратори да ограничават максимално възможностите за манипулиране на гласуването.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 01 Октомври 2018 19:49
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН