Обстановката по време на обилните валежи във Великотърновска област е нормална

By 07 Октомври 2017 Прочетена 2560 пъти 0
Нивото на реките и пътната обстановка в област Велико Търново са нормални, няма извънредни ситуации, предизвикани от обилните валежи, уверяват от Областна администрация Нивото на реките и пътната обстановка в област Велико Търново са нормални, няма извънредни ситуации, предизвикани от обилните валежи, уверяват от Областна администрация архив Община Велико Търново

Нивото на реките и пътната обстановка в област Велико Търново са нормални, няма извънредни ситуации, предизвикани от обилните валежи, уверяват от Областна администрация.

Още вчера е била разпратена информация на десетте общини в област Велико Търново за метеороличната прогноза и очакваните валежи.

За Великотърновска област днес бе обявен оранжев код заради обилно количество валежи. С оранжев код са и още 16 области в страната.

Кореспонденцията между областните упративелите на  Велико Търново, Русе, Габрово, Ловеч и Стара Загора, както и между кметовете на съответните общини е постоянна, за да бъде ясно състоянието на пътната обстановка и нивото на реките.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net