Текат ремонти по пътната инфраструктура в населените места от община Велико Търново

By 12 Септември 2017 Прочетена 2393 пъти 0
Продължават ремонтите на улици в населените места от община Велико Търново, съобщават от Общинската администрация Продължават ремонтите на улици в населените места от община Велико Търново, съобщават от Общинската администрация Община Велико Търново

Продължават ремонтите на улици в населените места от община Велико Търново, съобщават от Общинската администрация.

В село Самоводене са положени 1000 кв.м. асфалт в участъци от главните улици "Гео Милев". "Поп Харитон" и други. Вложените средства там са в размер на около 30 000 лева.

В село Габровци пък е ремонтиран площадът, по чиято настилка бяха нанесени щети още от наводненията през 2014 година. Новата настилка в централната част на селото е 140 квадратни метра, като от Община Велико Търново уточняват, че предстои реконструкция и на местен водосток.

Текущ ремонт на улици тече и в село Шемшево, като ремонтни дейности по инфраструктурата предстоят и в населените места край Килифарево и Прохода на Републиката.

Наскоро в Килифарево бе преасфалтирана цялостно улица "Васил Левски". Възстановени бяха и компрометираните пътни настилки на мостовете над река Белица.

В Дебелц пък са били положени над 600 квадратни метра нов асфалт по пътната мрежа.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net