Вече могат да се закупят електронни винетки от пощите във Велико Търново

Началникът на шести клон на Областната пощенска станция Мая Ненчева увери, че системата работи Началникът на шести клон на Областната пощенска станция Мая Ненчева увери, че системата работи ТВ "Видеосат"

От вчера системата за продажба на електронни винетки вече е внедрена в пощенските клонове на област Велико Търново.

Началникът на шести клон на Областната пощенска станция Мая Ненчева увери, че системата работи и очаква първите си клиенти. До края на вчерашния работен ден обаче, все още никой не си бе купил електронна винетка от там.

В момента тече обсъждане кои пътища в община Велико Търново да бъдат освободени от винетки. Припомняме, че по предложение на премиера Борисов, всички общини, които искат определен участък от републиканската пътна мрежа да бъде освободен от пътна такса, трябва да изпратят писмено искане до регионалното министерство. За сметка на това местните администрации по места ще трябва да се ангажират с поддръжката на тези участъци.

Межудвременно днес стана ясно, че заради неуредиците със системата за електронни винетки, шефът на АПИ Светослав Глосов вече няма да ръководи агенцията.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 09 Януари 2019 20:29
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН