В знак на протест Общински съвет - Ветово проведе заседание на разбития път за Глоджево

By 28 Септември 2018 Прочетена 2524 пъти 0
Заради лошото състояние на републиканските пътищата, общинските съветници във Ветово проведоха редовното си заседание на пътя за Глоджево Заради лошото състояние на републиканските пътищата, общинските съветници във Ветово проведоха редовното си заседание на пътя за Глоджево КИС 13

Заради лошото състояние на републиканските пътищата, в знак на протест общинските съветници във Ветово проведоха редовното си заседание на пътя за Глоджево.

Те настояват да се вземат незабавни мерки за извършване на основен ремонт на критичните участъци. Ако това не се случи се заканват, че следващия път ще блокират всички пътища в общината.

Още през април Oбщинският съвет във Ветово е заявил готовност за протестни действия ако не се състоят обещаните ремонти на републиканската пътна мрежа до края на май. Изчакали досега да видят дали все пак няма да започнат, но това така и не се случило.

Срещу лошото състояние на републиканските пътища в община Ветово е подготвена декларация, която беше прочетена от председателя на Общинския съвет. Всички пътища в община Ветово били в лошо състояние, заяви народният представител от ДПС Бюрхан Абазов. Според него, там не е имало ремонт откакто са направени.

Хората във Ветово са готови да продължат с протестите ако не бъдат взети мерки, като се заканват да затворят всички пътища в общината.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net