Кметът на Две могили награди с грамоти танцова школа "Играорци"

By 06 Юни 2019 Прочетена 2614 пъти 0
Божидар Борисов изказа благодарност на състава за приноса му в развитието на културата и фолклорните традиции в общината Божидар Борисов изказа благодарност на състава за приноса му в развитието на културата и фолклорните традиции в общината снимка: КИС 13

Наградиха с грамоти танцова школа "Играорци" при Народно читалище "Св. св. Кирил и Методий 1919" в Две могили за участие в откриването на детска площадка за 1-ви юни.

Кметът Божидар Борисов изказа своята благодарност на състава за приноса му в развитието на културата и фолклорните традиции в общината. Градоначалникът е впечатлен от това, че от танцовата школа участват винаги в разнообразни събития, организирани от Общината напълно безвъзмездно. Затова търси начини да стимулира тяхнатта дейност. Грамотите получиха 11 танцьори от група "Мераклии" към танцовата школа.

Припомняме, че детската площадка до блок "Юрий Гагарин" в Две могили е изградена със средства по програма "ПУДООС" на Министерството на околната среда и водите, и отговаря на всички съвременни европейски изисквания за безопасност.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net