Напусна ни нашият обичан ръководител и скъп приятел Ивайло Косев

Сбогуването с Иво ще бъде на 15 ноември от 13:30 часа в храма "Успение Богородично" Сбогуването с Иво ще бъде на 15 ноември от 13:30 часа в храма "Успение Богородично" КИС 13

Напусна ни нашият обичан ръководител и скъп приятел Ивайло Косев.

Иво е един от създателите на телевизионното студио и програма на телевизия КИС 13 към КИС АД. Преди това е работил като помощник-режисьор в Българската национална телевизия, под ръководството на режисьора Веселин Ранков. След това продължава работата си в Телевизионен център – Русе и като режисьор в телевизионното студио на Великотърновския университет. Той има син и дъщеря, които поемат по неговия път в телевизионната журналистика.

Само месец преди да навърши 51 години от нас си отиде човекът, който дълги години ни учеше, наставляваше и подкрепяше не само в професионалната ни дейност, но и в личния ни живот. Иво кипеше от енергия и бе безкрайно отдаден на родителите си, на децата си, на съпругата си и на нас - колегите и негови приятели, с които го събра професията, която безкрайно обичаше.

Сбогуването с Иво ще бъде на 15 ноември от 13:30 часа в храма "Успение Богородично". Погребението ще се извърши от 14:00 часа в гробищен парк "Чародейка".

Поклон пред светлата му памет!

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 14 Ноември 2018 13:25
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.