"Демократична България" - Русе ще работи конструктивно в бъдещия Общински съвет

By 31 Октомври 2019 Прочетена 369 пъти 0
За трите политически сили, които влизат в обединението, резултатът от местните избори е незадоволителен За трите политически сили, които влизат в обединението, резултатът от местните избори е незадоволителен снимка: КИС 13

Само трима представители успяха да вкарат в новия общински съвет на Русе от "Демократична България".

За трите политически сили, които влизат в състава на обединението, този резултат е незадоволителен, каза на пресконференция местният лидер на ДСБ д-р Теодора Константинова.

Макар и само с трима представители, от "Демократична българия" обещаха да работят конструктивно в бъдещия Общински съвет. Д-р Теодора Константинова заяви още, че ще направят конкретни предложения за промени в правилника за работа на Общинския съвет, сред които заседанията на постоянните комисии към местния парламент да се излъчват отново по телевизията.

Спечелилият най-много преференции на местния вот Митко Кунчев, избран от листата на "Демократична България", ще постави на вниманието на новия Общински съвет проблемите в образованието. Според него един от основните въпроси е свързан с качеството на професионалното обучение.

От "Демократична България" оставят на симпатизантите си избора да гласуват по съвест на балотажа за кмет на Русе.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 31 Октомври 2019 16:24
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.