Цветанов: Петър Христов не е бил член на партия ГЕРБ, бил е симпатизант

By 09 Януари 2018 Прочетена 1429 пъти 0

Продължава работата по издирване на извършителя на вчерашното показно убийство на бизнесмена Петър Христов. Това каза вътрешният министър Валентин Радев без да съобщи повече подробности.

"Имаме и нова информация от граждани, които го познават. Правим всичко възможно да бъде разкрито как е станало, всички събрани доказателства се обсъждат. За нас е важно, че има убийство, без значение на кой човек е. Това е човек, убит показно в центъра на София и това ни притеснява", заяви Валентин Радев.

Цветан Цветанов също коментира убийството на бизнесмена, който  е подпомогнал за разкриването на тежки криминални престъпления.

"Петър Христов не е бил член на партия ГЕРБ, бил е симпатизант. Направил е само едно единствено дарение, то може да се провери.", заяви Цветанов и допълни: "Петър Христов беше един достоен човек. В периода, когато бях вицепремиер, той имаше възможност да подпомогне разкриването на тежки криминални престъпления. Ако мотивът за това престъпление (убийството на Христов – бел. ред.) е ответна реакция на групата на "Наглите", това не е добър сигнал", каза още той.

Припомняме, че бизнесментъ Петър Христов беше прострелян пред офиса си с 8 куршума и по-късно почина в болницата. Полицията работи по няколко версии, но основната е, че разстрелът е свързан с бизнес делата на 49-годишния мъж.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net