ВИДЕО: "БСП за България" даде начало на предизборната си кампания в Русе

Коалиция "БСП за България" откри своята кампания в Русе за парламентарните и европейските избори.

Дългосрочните приоритети, които "БСП за България" си поставя са повишаване на благосъстоянието на българския народ и защита на обществения интерес; осъществяване на социално-солидарен модел за държавно, икономическо, обществено и лично развитие; защита на конституционния ред, отстояване на принципите за прогресивно развиваща се правова държава в мирен свят без войни.

Ние ще дадем наистина този резултат, който очакват русенци! За да можем да продължим тези политики, които неизменно и неотлъчно следваме крачка по крачка! За една нова България, за една България, която е солидарна и се грижи за благосъстоянието на своите граждани!

заяви водачът на листата за парламентарния вот в Русе Иван Иванов

Да гласуваме с 24 за европейската листа и европейските приоритети на БСП! Но, за да имаме силна европейска политика, трябва да имаме и силна парламентарна група и водещо участие на БСП в следващото управление!

подчерта водачът на евролистата на БСП Кристиан Вигенин

Ние сме с гордо вдигнати глави и със самочувствие за всичко постигнато! То не е достатъчно, но има още много път напред! Бъдете активни и говорете с хората около вас, защото все още има значение!

призова кандидатът за член на Европейския парламент от БСП Цветелина Пенкова

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net