Иво Пазарджиев: И Русе е сред спазарените градове от сглобката

By 27 Септември 2023 Прочетена 938 пъти 0
Иво Пазарджиев: И Русе е сред спазарените градове от сглобката Иво Пазарджиев: И Русе е сред спазарените градове от сглобката

И Русе е сред спазарените градове от Сглобката, като София!

Това написа в свой пост във Facebook Иво Пазарджиев от ВМРО, който бе и председател на Общински съвет - Русе за мандат 2019г. - 2023г. 

Според него сценарият на ГЕРБ е един – чакане, мотане и издигане на непечеливши кандидати, които нямат нищо общо нито с партията, нито с политиката, още по-малко с местното самоуправление.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

Целта е да не бъде мобилизиран дори твърдият електорат на ГЕРБ и в единия случай кандидата на ПП-ДБ да спечели без балотаж, а в другия (русенския) да отиде на балотаж, където герберите открито да го подкрепят. Борисов го заяви в прав текст. Това е предателство не само към собствените му поддръжници, но и към политическата нормалност като цяло. Задкулисните договорки в Сглобката искат да предрешат изборите като цяло. За щастие в Русе има надежда да им объркаме плановете. Искрен Веселинов може да получи повече от твърдите партийни ядра. Достатъчно е мнозинството от мислещите граждани да бъде активно и да избере личност.

коментира още Пазарджиев

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 27 Септември 2023 19:44
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net