30-годишен мъж от Русе е задържан за разпространение на наркотици при спецоперация

By 08 Юни 2023 Прочетена 5812 пъти 0
30-годишен мъж от Русе е задържан за разпространение на наркотици при спецоперация 30-годишен мъж от Русе е задържан за разпространение на наркотици при спецоперация снимка: КИС 13

Задържаха 30-годишен русенец при спецоперация през вчерашния ден. 

За случая съобщава Областната дирекция на МВР. 

Специализираната операция по линия противодействие разпространението на наркотици е проведена на 6 юни от служители на секторите "Противодействие на криминалната престъпност" и "Специални тактически действия"  при областната дирекция на МВР в Русе, под ръководството на Окръжна прокуратура - Русе.

В хода ѝ в гр. Русе е задържан 30-годишен мъж, непосредствено до използван от него тайник за съхранение на наркотични вещества.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

При последвалите процесуално-следствени действия полицаите са открили и иззели хероин и метаамфетамин, за които задържаният е потвърдил, че са негови.

Случаят е документиран в образувано досъдебно производство, като мъжът е привлечен в качеството на обвиняем за извършено престъпление по чл. 354а ал. 2 вр. ал. 1 от Наказателния кодекс и с постановление на прокуратурата спрямо него е взета мярка за неотклонение "задържане под стража" за срок от 72 часа.

Работата по случая продължава.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(1 Vote)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net