Община Русе обявява конкурс за детска рисунка за Деня за безопасност по пътищата

By 18 Май 2023 Прочетена 748 пъти 0
Община Русе обявява конкурс за детска рисунка за Деня за безопасност по пътищата Община Русе обявява конкурс за детска рисунка за Деня за безопасност по пътищата снимката е илюстративна

И тази година Община Русе ще отбележи Националния ден на безопасността на движението по пътищата с конкурс за детска рисунка.

Най-добрите произведения на тема "Пази детето на пътя" ще получат награди.

В конкурса могат да участват деца и младежи от детски и учебни заведения на територията на община Русе. Той ще се проведе в две категории - "Плакат" и "Флаер", като в първата рисунките трябва да са във формат А4, а във втората – А5. Няма ограничения за материали и техника за изработване.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Рисунките могат да бъдат изпращани до деловодството на Община Русе на пл. "Свобода" №6 или да бъдат предадени лично в отдел "Транспорт" на бул. "Ген. Скобелев" №45, ет. 2. Участниците трябва да приложат име и фамилия, възраст, име на детското/учебното заведение, група/клас, населено място и телефон за връзка.

Крайният срок за предаване на творбите е 17 ч. на 9 юни.

Компетентно жури ще одобри и оцени най-добрите творби в двете категории, а победителите в конкурса ще бъдат обявени в сайта на Община Русе. В Деня на безопасността на движението по пътищата рисунките ще бъдат изложени в Информационния център на Община Русе.

За допълнителна информация – тел. 082/826 445 (всеки работен ден от 8:30 ч. до 17:00 ч.).

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 18 Май 2023 15:39
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net