ВИДЕО: След побоя на Автогарата в Русе: Прекратиха договора на наемателя на тоалетните и багажното

By 08 Юни 2023 Прочетена 34976 пъти 2 comments

Осигуряват охрана на автогарата в Русе, след побой над жена.

Както вече съобщихме, полицията е задържала извършителя - 49-годишен мъж, известен на правораздавателните институции.

Междувременно, за уронване на престижа, от ръководството на автогарата са прекратили договора на наемателя на тоалетните и багажното, където е станал инцидентът.

Пострадалата жена е служител на Станимир Славов, който от над 20 години работи там. Разказа, че нападателят от месец и половина – два постоянно ги тормозел. По време на нощната смяна на 57-годишната жена, мъжът използвал без пари тоалетната и се къпал. Тя му направила забележка и той я пребил.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


Силвия Маринова, която работи в заведение за хранене на автогарата, разказа, че и друг път там са се случвали инциденти.

Междувременно, за уронване на престижа, от ръководството на автогарата са прекратили договора за наем на Станимир Славов за тоалетните и багажното.

Той не може да си обясни защо го гонят при положение че изпълнява дадените инструкции ако възникне проблем. Освен това, в задълженията му не влизало да изпълнява функцията и на охрана, каквато липсвала на автогарата.

След инцидента, от ръководството на автогарата са обещали да осигурят охрана за безопасност на пътниците и работещите на територията на обекта.

Вижте повече във видеото.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net