Сливо поле започва кампания за подкрепа на пострадалите в Турция и Сирия

By 08 Февруари 2023 Прочетена 913 пъти 0
Сливо поле започва кампания за подкрепа на пострадалите в Турция и Сирия Сливо поле започва кампания за подкрепа на пострадалите в Турция и Сирия снимка: КИС 13

В община Сливо поле започна дарителска кампания за пострадалите от земетресенията в Република Турция и Сирия.

На предстоящата сесия на Общински съвет ще бъде внесено предложение от кмета на общината - Валентин Атанасов за отпускане и на финансова помощ.

Ръководството на Община Сливо поле се обръща с молба към жителите на общината за съпричастност и подкрепа на кампанията.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Всеки желаещ може да помогне на пострадалите като дари нови, с етикет топли дрехи и обувки, спално бельо, топли завивки и хигиенни материали.

Материалната и финансовата помощ ще бъдат предоставени на Български червен кръст, за да се помогне по най-точния и коректен начин на нуждаещите се.

Помощите ще се събират в пункта, който е разкрит в сградата на Младежки дом, гр.Сливо поле – обръщайте се към Генадия Георгиева и Нуртен Билялова.

За повече информация и въпроси, свързани с логистиката на даренията, жителите на община Сливо поле могат да се обърнат към Магдалена Красимирова – тел. 0882 528 342.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 08 Февруари 2023 16:09
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net