В Русенския университет се проведе фестивал на чуждестранните студенти

By 03 Май 2023 Прочетена 467 пъти 0
В Русенския университет се проведе фестивал на чуждестранните студенти В Русенския университет се проведе фестивал на чуждестранните студенти снимка: Русенски университет "Ангел Кънчев"

След тригодишно прекъсване, традицията Дирекция "Чуждестранни студенти" при Русенския университет да организира фестивал на чуждестранните студенти отново беше подновена.

На сцената на Канев Център чуждестранни студенти, обединени от идеята да бъдат "заедно в различията", пяха, танцуваха заедно и презентираха родните си страни, като доказаха, че младостта, любовта, песните и танците са отвъд всякакви граници и различия. 

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Фестивалът стана и първа стъпка в началото на много приятелства, основани на толерантност и разбиране на различнията, на взаимно уважение и приемане на другия.

В празничното събитие взеха участие чуждестранните студенти, от Алжир, Бангладеш, Индия, Кипър, Македония, Молдова, Турция, Украйна, българските им колеги и студентите, които се обучават по Програма Еразъм + от Молдова и Йордания.

Официални гости на празничния концерт бяха ректорското ръководство на Русенския университет, декани, преподаватели, служители, представители на неправителствени организации, граждани на град Русе.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net