fbpx

ВИДЕО: Красимир Иванов, "Български възход": Русенските депутати трябва да работят в интерес на Русе и областта

By 27 Септември 2022 Прочетена 799 пъти 0

Партия "Български възход" е от българофили, които ще работят за защита на българския национален интерес.

Това заяви водачът на листата за Русе Красимир Иванов.

Според него, най-важното за което ще работят в бъдещия Парламент е да се създаде правителство.

Това правителство трябва да е работещо. Чакат ни много важни неща, които трябва да направим, за да излезем от тези серии от кризи, в които се намираме. Не само политическата. Това ни е основният акцент и затова апелираме към всички български граждани да гласуват. Нашата бюлетина е номер 15, но ако има хора, които са решили да гласуват и за други, нека да гласуват! Ние трябва да имаме представителност в този парламент. Нашата партия не поставя „червени линии“. Можем да работим с всички. Искаме да работим с всички, които защитават българския национален интерес. Отново подчертавам, ние сме българофили! Естествено, ние сме членове на Европейския съюз и НАТО. Ние не сме против членството ни там. Въпросът е решенията, които се вземат там, да се вземат по такъв начин, че да са в защита на българския национален интерес.

заяви Красимир Иванов

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


Листата на партия "Български възход" за избирателния район е съставена изцяло от русенци.

Аз акцентирам изключително много върху това. Бъдещите народни представители трябва да помогнат на град Русе и областта. Много често се получава така, че народен представител, избран от Русе, отива в София и след това не им виждаме очите. Нашата идея е точно обратната. Ние искаме да работим с хората, защото реално те са нашият работодател и всичките тези идеи, които имат хората, да стигат до нас и по този начин ние да ги поставяме на вниманието на Парламента и да се вземат необходимите решения.

категоричен бе още Красимир Иванов

Водачът на листата на "Български възход" в Русе отправи и призив към бъдещите народни представители.

Апелирам към кандидатите за народни представители, след като бъдат избрани, и влязат в сградата на Народното събрание, да прочетат надписа отгоре и този надпис да придобие смисъл. В частност за осемте народни представители, които ще бъдат избрани от Русе, апелирам всички, независимо от коя партия ще бъдат, заедно да коментираме, да говорим и да отиваме при ресорните министри в интерес на града и областта!

призова Красимир Иванов

"Български възход" е с номер 15 в бюлетината.

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Вторник, 27 Септември 2022 18:14
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net
Ad Sidebar