fbpx

Машините за Русе и Разград тръгнаха днес по обед от столицата

By 30 Септември 2022 Прочетена 530 пъти 0
Машините за Русе и Разград тръгнаха днес по обед от столицата Машините за Русе и Разград тръгнаха днес по обед от столицата снимка: БГНЕС

От обяд стартира процесът по извозване на машините към Районните избирателни комисии в областните центрове, където в утрешния ден същите ще бъдат инсталирани в секционните избирателни комисии.

Машините се извозват за 26 области, заяви комисар Радослав Стойнов, заместник-директор на Дирекция "Жандармерия".

Стойнов съобщи, че в утрешния ден предстои извозването на машините за София град и София област. 

Той подчерта, че преди тръгване всеки водач на транспортно средство бива тестван за употребата на алкохол и се следи за признаци на упойващи вещества. 

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


Заместник-директорът на Дирекция "Жандармерия" съобщи, че към момента са тръгнали транспортни средства за 7 области - Шумен, Разград, Силистра, Русе, Смолян, Плевен, Добрич и предстои да тръгнат за Варна и Бургас.

Той добави, че са определени места, на които през нощта да бъдат паркирани транспортните средства. Те ще бъдат охранявани от Областните дирекции на МВР по места.

Стойнов каза, че до утре вечер всички машини трябва да бъдат инсталирани по места и добави, че всеки камион се охранява с по един полицейски автомобил, който тръгва от склада заедно с камиона. Той увери, че към момента всичко върви по план и няма проблем на този етап.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net
Ad Sidebar