fbpx

При стриктни противоепидемични мерки ще протече изборният ден в община Търговище

By 02 Април 2021 Прочетена 1392 пъти 0
При стриктни противоепидемични мерки ще протече изборният ден в община Търговище При стриктни противоепидемични мерки ще протече изборният ден в община Търговище КИС 13

При стриктно спазване на противоепидемичните мерки ще протече изборният 4 април във всички 107 избирателни секции в община Търговище.

Пред всяка една сграда, където ще се осъществява вотът, ще има технически лица, които да упътват гласоподавателите и да не допускат струването на хора. Влизането в сградата ще става само с правилно поставена защитна маска. Гражданите трябва да спазват отстояние от 1,5 метра помежду си и да използват осигурените дезинфектанти.

Там, където е възможно, ще бъдат обособени отделни вход и изход. При невъзможност, ще бъдат обособени коридори за еднопосочно придвижване.

ПЛАТЕНА РЕКЛАМНА ПОЗИЦИЯ


Във всяка една сграда и секционна комисия ще се извършва периодична дезинфекция на помещенията и проветряване. Членовете на комисиите ще са с предпазни маски и ръкавици.

При възможност, вотът с подвижна избирателна кутия ще се упражнява на входа на жилището.

Всички посочени мерки са разписани в указанията на Министерството на здравеопазването за провеждането на избори в условията на епидемична обстановка от COVID-19.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 02 Април 2021 13:04
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net