Две фирми са подали оферти за ремонта на ул. "Странджа" в Разград /ВИДЕО/

By 09 Септември 2020 Прочетена 1715 пъти 0

Започва втори етап от реконструкцията на улица "Странджа" в Разград.

По проекта се предвижда да бъдат изградени кръгово кръстовище, както и да се извърши ремонт на близо 500 метра пътен участък.

Обществената поръчка за ремонта на най-натоварената разградска улица е първата електронна поръчка, която Община Разград провежда след влизането в сила от 13 юни 2020 година на изменение на Закона за обществените поръчки.

Процедурата за избор на изпълнител навлезе в нов етап. Оторизираната от кмета комисия установи по надлежния ред, че две разградски фирми, специализирани в пътно строителство, кандидатстват с оферти за извършване на СМР на втори участък от инвестиционния проект за реконструкция на ул. "Странджа" и прилежащите й кръстовища в Разград. Обществената поръчка има предварително зададен срок от 50 дни за изпълнение на дейностите.

Прогнозната стойност на поръчката е 319 000 лева без ДДС. В нея са включени изграждане на кръгово кръстовище, където се пресичат улица "Дунав" и улица "Странджа", както и ремонт на 490 метра пътен участък /отсечката между ул. "Дунав" и бул. "Априлско въстание"/.

Очакванията са след приключване на дейностите да се реши проблемът със задръстванията в района.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 09 Септември 2020 22:29
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net